Aanname

Waarom werkgever en medewerker een contractvorm willen

Er zijn veel verschillende contractvormen waarin je medewerkers vandaag de dag kunt inzetten. Van vast en tijdelijk contract tot zzp en payrolling. Maar wat zijn voor werkgevers de redenen om voor een bepaalde vorm te kiezen? En wat voor medewerkers? In dit document een praktisch overzicht. [private_PLUS][private_PRO][private_PRIMA] Waarom welke contractvorm? [/private_PLUS][/private_PRO][/private_PRIMA]

Dit kunnen we leren van de recruitment van Google

Google is niet alleen populair wanneer we zoeken naar informatie of video’s bekijken via Youtube (is van Google), maar ook als werkgever staat zij hoog op lijstjes. Google staat bekend als werkgever om haar fantastische campus met sportvelden, gratis eten en pingpong-, biljart- en tafelvoetbaltafels. Maar dat is slechts een klein onderdeel van de recruitmentstrategie. Wat kunnen we leren van de manier waarop Google haar recruitment doet? 10 concrete tips op een rij.

Waarover onderhandelt een kandidaat met een werkgever?

Wanneer u een kandidaat een aanbod doet, is de kans groot dat deze in het arbeidsvoorwaardengesprek nog onderhandelt over bepaalde onderdelen. wanneer u als werkgever weet waarover kandidaten met u willen onderhandelen, kunt u zich hierop beter voorbereiden. Of meteen het aanbod al aanpassen op de wensen van de doelgroep. In dit document een overzicht van de belangrijkste zaken waar kandidaten over onderhandelen met werkgevers wanneer die hen een aanbod hebben gedaan.