Evenementen

Gebruik twitter op de juiste manier voor uw recruitmentevent

Twitter heeft een vaste plek in het online mediagebruik in Nederland. Er is geen tv-programma die niet tijdens de uitzending de hashtag (#) communiceert naar haar kijkers. En ondanks dat Twitter haar hoogtepunt heeft bereikt, kunt u het prima inzetten voor recruitmentevents. In aanloop naar het event, tijdens het event en erna. Maar wat zijn nu de do’s & dont’s? In dit document leest u hoe u Twitter op een effectieve manier kunt inzetten bij recruitmentevents.

Model draaiboek voor een succesvolle open dag (doc)

Een van de mooiste manieren om potentiele medewerkers kennis te laten maken met uw organisatie is met een open dag. Een eigen open dag, of een branche brede open dag biedt mensen de kansen om uw organisatie echt te leren kennen. Dit document is een model draaiboek in Word voor een succesvolle open dag die u zelf kunt aanpassen aan uw eigen situatie.

12 tips voor een succesvolle open dag voor jongeren

Een open dag is voor jongeren een belangrijk middel om de keuze te maken voor een vervolgopleiding. Een open dag bij een werkgever kan doorslaggevend zijn  bij de keuze voor een opleiding. En ondanks dat geen een jongere hetzelfde is, kunt u wel rekening houden met wat jongeren vandaag de dag verwachten van een open dag. In deze checklist 12 tips om als werkgever uw open dag ‘jongeren proof’ te maken.

Handleiding voor de organisatie van een open dag (pdf)

Een open dag is een uitstekend medium om jongeren en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met uw organisatie. Het biedt de bezoeker de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in de sector en in wat u doet als organisatie. De ervaring leert dat een goed georganiseerde open dag bepalend is voor de beeldvorming van de bezoeker. In deze downloadable handleiding (pdf) vindt u alles wat u moet weten bij de organisatie van een open dag.

Stappenplan voor de organisatie van een open dag

Een open dag is een ideale manier om uw organisatie te tonen aan publieks- en doelgroepen waaronder potentiële medewerkers. En ook voor het binden van uw eigen medewerkers (en hun familieleden) is het een perfect instrument. In dit stappenplan vindt u 10 stappen die u helpen bij de organisatie van een succesvolle open dag.