Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen betreft amcexpert.nl. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Amcexpert.nl is de kennisbank op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met een abonnement beschikt u over een uitgebreide database met documenten zoals artikelen, stappenplannen, tools, video’s, presentaties en downloadbare templates. Amcexpert.nl kunt u 24/7 overal raadplegen met uw pc, laptop, tablet en smartphone.
Met een abonnement op amcexpert.nl heeft u een bepaalde periode onbeperkt toegang tot alle kennisdocumenten. Na online abonneren ontvangt u direct uw inloggevens en kunt u inloggen vanaf uw pc, laptop, tablet en smartphone.
In de kennisbank van amcexpert vindt u 318 documenten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en iedere maand komen er nieuwe bij. U vindt documemten over uiteenlopende onderwerpen die met arbeidsmarktcommunicatie te maken hebben. De kennisbank is zonder abonnement ook te bekijken, alleen ziet u slechts het begin van het document. Om het hele document te kunnen bekijken, moet u ingelogd zijn.
Zonder abonnement kunt u op amcexpert.nl rondkijken en zoeken naar documenten in ‘kennis’. U krijgt echter alleen het begin van de content te zien. Om de hele pagina te bekijken dient u een abonnement te nemen. U heeft al een abonnement vanaf € 75,-. Wilt u eerst kijken hoe amcexpert.nl werkt? Maak dan een gratis PROEF-account aan en u heeft een maand toegang tot 15 documenten.
Alle documenten op amcexpert.nl zijn gedeeltelijk in te zien, dus zonder abonnement kunt u een indruk krijgen wat er te vinden is in de kennisbank. Wanneer u een indruk wilt hebben van wat een abonnement inhoudt, krijgt u via een gratis PROEF-abonnement een maand lang toegang tot een selectie van documenten.
Een abonnement op ‘kennis’ is er al vanaf een kwartaal (PRIMA). Daarnaast is er een jaarabonnement (PRO). Na de periode loopt het abonnement automatisch af. Enkele weken voordat het abonnement afloopt krijgt u een e-mail met de vraag of u het abonnement wilt verlengen. U zit dus niet vast aan een doorlopend abonnement.
Nee, het abonnement wordt niet automatisch verlengd na de abonnementsperiode. U zit dus nergens aan vast. Enkele weken voordat het abonnement afloopt krijgt u een e-mail met de vraag of u het abonnement wilt verlengen.
Een abonnement op amcexpert.nl is persoonsgebonden. Wilt u met meerdere mensen toegang tot amcexpert.nl, dan bieden we korting vanaf 3 medewerkers. Neem hiervoor contact op met amcexpert.nl.

Amcexpert.nl is beveiligd tegen het inloggen vanaf twee verschillende plekken met dezelfde accountgegevens. Hiervoor worden de IP-adressen gemonitord. Wanneer dit gebeurd zult u automatisch worden uitgelogd en enige tijd niet meer kunnen inloggen. Bij gebruik van amcexpert.nl met een account door meerdere mensen, kan uw account worden geblokkeerd.

Jazeker, u kunt op ieder moment een abonnement upgraden. Wanneer u inlogt, lopen uw adresgegevens automatisch in het formulier van de laatste keer dat u een abonnement heeft afgesloten. Het abonnement wordt vervolgens met de nieuwe abonnementsperiode verlengd.
U kunt uw abonnement eenvoudig betalen via iDEAL, Mister Cash (vanuit België), Paypal of op rekening via een factuur die u digitaal krijgt toegemaild. Wanneer u toegang tot losse documenten aanschaft, pay-per-docs, dan kunt u alleen betalen met iDEAL, Mister Cash (vanuit België) en Paypal.
U ontvangt direct na bestellen uw inloggegevens.
Amcexpert.nl is een initiatief van Martijn Hemminga van Nr29 regie in  arbeidsmarktcommunicatie. Martijn Hemminga is expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en heeft al vele tientalle werkgevers begeleidt en geadviseerd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Naast zijn werkzaamheden vanuit Nr29 is hij (mede-)initiatiefnemer van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, vaksite Werf&, Werf& Awards en sites als Recruitmentsystemen.nl en Recruitmenttech.nl.