In onderstaande introductievideo vertelt initiator Martijn Hemminga wat een abonnement op kennisbank voor arbeidsmarktcommunicatie amcexpert.nl voor u kan betekenen.

Transcriptie introvideo amcexpert.nl

Het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie verandert continu. Bijblijven is daarom essentieel. Maar waar vindt u nu die praktische informatie en specifieke inspiratie om uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan te tillen. En hoe weet u nu of de informatie betrouwbaar is?

Met amcexpert.nl help ik u daar graag bij. Mijn naam is Martijn Hemminga en sinds 1998 ben ik bevlogen van arbeidsmarktcommunicatie. Ik adviseer, train, spreek en schrijf veel op arbeidsmarktcommunicatiegebied. En met amcexpert.nl informeer en inspireer ik graag werkgevers. Met veel praktische documenten, bruikbare tools en verdiepende artikelen. Om u verder te helpen als u vastloopt of om u van ideeën en nieuwe inzichten te voorzien.

In de online kennisbank op amcexpert.nl vindt u meer dan 250 documenten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Van strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan tot stappenplan voor employer branding. Van checklist voor de recruitmentsite tot tips voor onboarding. En iedere week komen er nieuwe documenten bij. amcexpert.nl is 24/7 beschikbaar waar u ook bent. Op kantoor achter uw pc, in de trein op uw laptop of tablet of op uw smarthone op het terras.

Met een abonnement op amcexpert.nl beschikt u altijd over de juiste documenten en tools. En mocht u iets missen, dan zorg ik ervoor dat dit wordt toegevoegd. Kijk voor meer informatie en om amcexpert.nl gratis te proberen op www.amcexpert.nl.

Meer informatie?

Meer weten? Kijk dan bij kennis. Bekijk ook de Veelgestelde vragen of neem direct een abonnement.